مراقبت از دهان و دندان

یک خمیردندان خوب چه ویژگی هایی دارد

یک خمیردندان خوب چه ویژگی هایی دارد

این روزها انواع مختلفی از خمیردندان در بازار وجود دارد که انتخاب محصول مناسب برای نیازهای بهداشت دهان و دندان شما می تواند یک چشم انداز دلهره آور به نظر برسد.

 

ممکن است آنقدر غرق شویم که به سادگی نزدیک‌ترین (یا ارزان‌ترین) گزینه را انتخاب کرده و به سمت صندوق پول برویم. اما انتخاب یک خمیر دندان جدید نباید یک تصمیم تکانشی باشد، زیرا می تواند نقش مهمی در سلامت دهان و دندان شما داشته باشد. قبل از سرمایه گذاری در یک لوله جدید، حتماً شش سوال زیر را در نظر بگیرید.

آیا خمیر دندان دارای مهر تایید ADA است؟

مهم نیست که چه نوع خمیردندانی خریداری می کنید، باید مهر تایید ADA را داشته باشد. این نشان می دهد که استفاده از محصول بی خطر است و تضمین می شود که در مورد اثربخشی ادعاهای خود را برآورده می کند. اگر یک خمیر دندان این استانداردهای اولیه را برآورده نکند، احتمالاً ارزش پولش را ندارد.

 

آیا خمیر دندان حاوی فلوراید است؟

فلوراید به ویژه برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و کمک به حذف پلاک مفید است. انتخاب خمیردندان حاوی فلوراید یک راه ساده برای اطمینان از اینکه خمیردندان به حفظ (و شاید حتی بهبود) سلامت دهان و دندان شما کمک می کند.

 

هدف شما از خمیردندان چیست؟

خمیردندان‌های مختلف برای دستیابی به چیزهای مختلف، از کنترل تارتار گرفته تا سفید کردن، حساسیت زدایی، کنترل التهاب لثه و/یا کنترل حفره، فرمت می‌شوند. نیازها و ترجیحات شخصی شما باید در تعیین بهترین گزینه برای شما نقش داشته باشد.

 

ترکیبات یک خمیر دندان خوب:

برچسب‌های بسیاری از خمیردندان‌ها ممکن است غیرقابل کشف به نظر برسد، اما ارزش دانستن چگونگی شناسایی چند ماده معمول را دارد. این نه تنها می تواند درک بهتری از آنچه که خمیر دندان برای رسیدن به آن طراحی شده است را به شما بدهد. بلکه به شما قدرت می دهد تا هر طور که می خواهید از مواد خاصی استفاده کنید یا از آن اجتناب کنید.

در اینجا برخی از موارد به خصوص رایج وجود دارد:

 

نیترات پتاسیم و کلرید استرانسیم

دو ماده ای هستند که ممکن است به دندان های حساس کمک کنند. اگر یکی از اهداف شما برای خمیردندان اثر حساسیت زدایی است، مراقب این مواد باشید.

سولفات لورل سدیم

SLS یک عنصر بحث برانگیز است. این می تواند برای شستن باکتری ها، پلاک ها و ذرات غذا از روی دندان ها مفید باشد. اما شواهدی نیز وجود دارد که ممکن است به حساسیت دندان ها کمک کند و برای افراد دارای لثه های حساس باعث ایجاد زخم های دهانی شود. اگر دندان های شما در حال حاضر مستعد حساسیت هستند، بهتر است از این ماده اجتناب کنید. اگر از برندی با SLS استفاده می کنید، توجه داشته باشید که بلعیدن تصادفی آن اثرات مضری برای سلامتی دارد.

 

تریکلوزان

یک عنصر رایج برای مبارزه با باکتری ها در خمیر دندان است، اما شواهدی وجود دارد که به مقاومت باکتریایی گسترده کمک می کند. اگر این موضوع برای شما نگران کننده است، ممکن است بخواهید از خمیردندان های حاوی این ماده خودداری کنید.

 

زایلیتول

یک ماده نسبتاً جدید در بازار خمیر دندان است. تصور می شود که به ویژه برای جلوگیری از ایجاد پلاک مفید است

آیا طعم و بافت جذابی دارد؟

این ممکن است احمقانه به نظر برسد، اما در واقع مهم است. اگر طعم یا بافت خمیر دندان خود را دوست ندارید، تمایل کمتری به مسواک زدن دندان های خود خواهید داشت . و این می تواند بر سلامت دهان و دندان شما تأثیر بگذارد. در مقابل، طعم و بافتی که از آن لذت می برید، مسواک زدن را جذاب تر می کند. (این نکته به ویژه در مورد کودکان صادق است.)

 

ویژگی های خمیر دندان خوب در ایده دندانپزشکان

وقتی صحبت از دندانپزشک می شود، آنها دلیل خاص خود را برای انتخاب خمیر دندان دارند. اینها عواملی هستند که کلینیک دندانپزشکی برای یک خمیر دندان خوب توصیه می کند:

1. برای زیباتر و براق شدن دندان ها و حتی سفیدتر شدن
2. داشتن طعم و بوی عالی
3. به مینای دندان آسیب ندهید
4- تولید مریم گلی بیشتر در دهان
5. جلوگیری از پوسیدگی دندان
6. از ایجاد جرم بر روی دندان جلوگیری کنید
7. داشتن قیمت مناسب
8. دریافت گواهینامه از سازمان استاندارد و انجمن دندانپزشکی
9. استفاده از بسته بندی مناسب
10. کاهش حساسیت دندان

مقدار خمیر دندانی که در هر بار استفاده می شود

برخی افراد معتقدند که هر چه بیشتر از خمیر دندان استفاده شود، دندان ها سفیدتر و تمیزتر می شوند، اما این کاملا اشتباه است. دندانپزشکان میزان خمیردندانی را که در هر بار مسواک زدن باید به صورت یک نخود بیان کرد. برخی افراد به اشتباه فکر می کنند که می توانند نمک را با خمیر دندان جایگزین کنند، اما این درست نیست. نمک به دلیل داشتن فلوئور می تواند باعث ایجاد ناهنجاری در محیط دهان و همچنین آسیب به بافت های دهان شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *