متفرقه

روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان به یک روغن طبیعی گفته می‌شود که از دانه‌های میوه درختی با نام آرگان در کشور مراکش گرفته می‌شود. البته این درخت در بخش‌های دیگر نیز رشد می‌کند اما بیشتر در کشور مراکش می‌روید. این روغن حاوی مواد مغذی بوده که به جهت سلامت بدن به خصوص پوست و مو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن آرگان به دلیل کاربرد بسیاری که دارد در حال حاضر هم در آشپزی و هم در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن آرگان سرشار از موادهای مغذی همچون ویتامین‌های E، A و C بوده و در کنار این ویتامین‌ها حاوی اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان‌ها است که می‌تواند برای سلامتی پوست و بدن مورد استفاده قرار گیرد.

همین الان محصول مورد نیازتو که حاوی روغن آرگان می باشد را بخر…

نحوه استفاده از روغن آرگان

روغن آرگان هم به صورت خوراکی مصرف می‌شود و هم قابلیت استعمال خارجی دارد. زمانی که این روغن به صورت خارجی مصرف شود در واقع به افزایش تولید سلول‌های بدن کمک می‌کند و در نتیجه علاوه بر از بین بردن پوست‌های مرده بدن می‌تواند در جهت داشتن پوست و موهای سالم نیز موثر واقع شود. زمانی هم که این روغن به صورت خوراکی مصرف شود می‌تواند سلامت قلب را تضمین کند.

از جمله ویژگی‌های مهم روغن آرگان می‌توان به درمان آکنه، کاهش پیری زودرس پوست، برطرف کننده جوش‌های پس از اصلاح، بهبود بخشی ظاهر پوست، کمک به بهبود هضم غذا، از بین برنده ترک‌های پوستی، مبارزه با بیماری‌های قلبی و سرطان و غیره اشاره کرد.

ما در داروخانه دکتر دوستی شعار محصولاتی که حاوی روغن آرگان است را برای شما عزیزان به فروش گذاشته ایم.

برای خرید کافیست کلیک کنید…

 

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.